Whiteday

Whiteday

Aldrig profet i sitt eget hemland

DjurhomeopatiPosted by Charlotta Jaakkola Fri, May 09, 2014 13:10:24
Pratade just med Mizos uppfödare och tillika min bekant sedan jag var 16 år och hon var väldigt skeptisk till att vi inte åkt till veterinär direkt och tagit massa prover på honom. Jag försökte förklara att vi självklart vänder oss till en veterinär om vi känner att det behövs och om han skulle bli sämre, men att vi besitter så mycket kunskap om detta att vi kan hantera dom flesta hälsoproblem hemma.

Det är tråkigt att dom man känner inte tror på det man jobbar med och inte är intresserad av vad man kan smiley Jag har jobbat med djurs hälsa i 20 år och har förstås lärt mig mycket under denna tid och har samlat på mig mycket erfarenhet. Men ändå så verkar det som att det gamla uttrycket "Man blir aldrig profet i sitt eget hemland" är allt för sant, tyvärr.
Mina föräldrar och min bror tex skulle aldrig kunna tänka sig att fråga mig om råd när det gäller hälsa, dom går till läkaren för minsta lilla problem som jag skulle kunna fixa själv hemma.
Min mans familj är likadan. Min man har också jobbat med hälsa, på människor, i 20 år men ändå måste vi stå bredvid och titta på när flera av dom långsamt går en säker död tillmötes i prostatacancer, MS osv.
Detta är otroligt tråkigt, men något vi som jobbar med alternativmedicin måste lära oss att tackla.

  • Comments(1)//blogg.whiteday.se/#post16