Whiteday

Whiteday

Foderkonsult

DjurhomeopatiPosted by Charlotta Jaakkola Wed, May 07, 2014 15:44:17

Har din hund/katt magproblem? Äter den dåligt? Har den ofta diarré eller förstoppning? Är den trött, hängig och tappar energi fort? Eller är den ofta sur och tvär?

Jag har jobbat med hundars och katters hälsa i drygt 20 år och min erfarenhet är att många hälsoproblem börjar med just kosten. På grund av detta har jag utvecklat ett individanpassat program för att komma till rätta med det. Andra vanliga problem som ofta är kopplade till kosten är ledproblem, vandrande hältor/smärtor, hudproblem, allergi, återkommande öroninfektioner, urinvägsinfektioner, klåda, pälsbortfall, övervikt, undervikt, nervositet, aggressivitet, ögoninfektioner, eksem mm.

Under en konsultation går vi igenom hundens/kattens sjukdomshistoria och tittar på när problemen uppstod och hur dom då behandlades. Tex antibiotika kan slå ut dom goda magbakterierna vilket gör att djuret har svårt att ta till sig näringen ordentligt. Det finns en djungel av foder på marknaden, jag vet vilket som passar just din hund/katt bäst, och vilka eventuella tillskott du behöver ge ditt djur för att det ska må så bra som möjligt.

Vi tittar också på vart och hur ditt djur får mat då detta också spelar in och påverkar djurets välbefinnande, vilket i sin tur påverkar upptaget av näringsämnen.

Du får veta varför viss mat är att föredra för just ditt djur, hur det kan göra att hälsoproblemen läker ut och vad du ska tänka på rent generellt i framtiden när det gäller foder till dina djur.

En konsultation tar ca 1 ½ timme och kostar 750kr. Jag gör hembesök.

Boka en tid med mig idag och hjälp ditt djur till ett mer hälsosamt liv!
www.whiteday.se  • Comments(0)//blogg.whiteday.se/#post12